Søk
  • Team Helimedia Motorsport

Team Helimedia signerer ny toppfører

Team Helimedia kan i dag bekrefte at vi har signert toppføreren Kenneth Vik Gulbrandsen som den tiende føreren i stallen. Gulbrandsen har lang erfaring fra både nasjonal og internasjonal racing. Han har tidligere kjørt europamesterskap i Formel 4, og har her konkurrert mot hele seks av av dagens Formel 1 førere. «Vi er både stolte og glade for at Kenneth har valgt Team Helimedia som grunnlag for sin simulatorsatsning» sier teamsjef Kjetil Bjørntvedt. «Kenneth har en utrolig spennende bakgrunn, og har vist han allerede er å regne med som en av norges raskeste simulatorførere. Han passer vår profil meget godt, og vil være en styrke til laget både sportslig og sosialt. Team Helimedia har i løpet av få år rukket å etablere seg som et av de mest profilerte teamene i norsk simracing. Teamet har i tillegg til Gulbrandsen totalt ni andre førere med ulik bakgrunn og egenskaper. Fra før av har teamet flere førere som satser på høyt internasjonalt nivå i ekte racing med kjente navn som Dennis Hauger og Emil Heyerdahl.

«Jeg er imponert over hvilken profil Team Helimedia har klart å bygge opp de siste årene. Teamets fokus på kvalitet og «det lille ekstra» gjør at jeg føler meg stolt av å bli en del av laget» sier Gulbrandsen. «Det er gøy å ha lagkompiser som har sammenlignbar erfaring fra ekte racing, men også lagkompiser som sitter på et helt annet erfaringsgrunnlag og kompetanse kan bidra til felles utvikling». Hovedfokusen for teamet høsten 2019 vil være å levere gode prestasjoner i den norske serien i formel 3. Her er Gulbrandsen allerede i tetkampen, men også Heyerdahl og Havdal leverer gode resultatet. Teamet stiller også med to Porsche GT3 Cup biler i den internasjonale endurance-serien DGFX Clubsport som går fra november og frem til august. Dette er en multiclass serie med ulike bilklasser, og er et lagmesterskap av høy kvalitet med tv-sendinger som fanger et stort publikum. «Gulbrandsen har en profil som passer oss godt. Hos oss er hver enkelt fører håndplukket ut fra deres ulike kompetanseområder, og målsetningen har vært å bygge et konkurransedyktig team som også fungerer godt som et samlet lag» avslutter Bjørntvedt. Første debutrace for Gulbrandsen i Team Helimedia vil være med Porsche RSR I Club Scandinavian League mandag 4. november!


Følg gjerne Kenneth på hans facebook-side: facebook.com/kennethgulbrandsenGulbrandsen kjører for Team Helimedia61 visninger0 kommentarer