Søk
  • Team Helimedia Motorsport

Porsche Center Porsgrunn blir med på laget!

Det er med stor glede Team Helimedia Motorsport kan annonsere at det er inngått samarbeidsavtale med Porsche Center Porsgrunn før den kommende sesongen av SimRacing GP 2019. Porsche Center Porsgrunn er Telemarks eneste offisielle Porsche-forhandler. De er en del av det solide Autostrada-konsernet, og er i disse dager i ferd med å bygge et helt nytt og storartet salgslokale ved hovedinnfartsåren til Porsgrunn.


"Vi er svært stolte av at vi får med Porsche Center Porsgrunn på et slikt samarbeid" uttaler en meget fornøyd teamsjef Kjetil Bjørntvedt. "Dette viser at det er mulig å ta e-sport og simulatorracing seriøst også hjemme i Norge".


Nøyaktig hva avtalen omfatter vil ikke teamet ut med, men forhåpentligvis vil dette gi både glede og nytte til begge parter. Samtlige av bilene som kjøres av teamet vil bære firmaets logo i serien som kjøres i 2019. "Dette er et nytt og spennende område for oss, og vi syntes forslaget teamet kom med var såpass godt at dette var noe vi ville være med på" uttaler selger Christoffer Gjone i en kommentar. SimRacing GP er norges største simulatorserie for bilsport og arrangeres i samarbeid med Norges Bilsportforbund. I 2019 vil de forhåpentligvis få formelt NM-status, og serien tiltrekker seg en rekke av norges mest profilerte bilsportutøvere. Det er forventet at godt over 100 deltakere vil være med på serien som kjører sitt første løp i januar/februar 2019. Porsche Center Porsgrunn er allerede sponsor for Roger Hermansen som kjører en Porsche 911 GT3 Cup (991.1) i Carrera Cup Scandinavia. I 2019 vil de altså også samarbeide med Team Helimedia Motorsport som skal kjøre den samme bilen i SimRacing GP 2019.

Teamsjef Kjetil Bjørntvedt og Porsche-selger Christopher Gjone.

170 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle